CV Ketel Utrecht

  • Installatie nieuwe standaard rookgasafvoer (Dak- en/of muurdoorvoer).
  • Leidingcontrole op gaslekkage
  • Afregelen van de ketel voor optimaal verbruik
  • Alle benodigde materialen voor de installatie

Home / CV ketel kopen

Nieuwe boiler of CV ketel kopen Utrecht

Heb jij een nieuwe CV ketel Utrecht nodig? Schakel SmartCV dan in! Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van CV ketels en boilers. Is dit bij jou van toepassing, kijk dan meteen verder! Je kunt hier namelijk een CV ketel of boiler op maat bestellen en door ons laten installeren. Één van de voordelen is dan ook dat we dit binnen een hele korte tijd kunnen realiseren. Je wil natuurlijk niet wachten op een bedrijf die de CV ketel Utrecht pas over drie maanden komt installeren. Zeker wanneer het buiten koud is en de temperatuur daalt onder nul. In zo een geval wil je dan ook dat je zo snel mogelijk een nieuwe boiler of CV ketel Utrecht in huis hebt. Vul ons formulier in voor een ketel op maat. Zo krijg je inzichtelijk welke CV ketels het beste bij jouw huis passen!

Een nieuwe CV ketel Utrecht op maat!

Een CV ketel op maat kun je bij SmartCV makkelijk in kaart brengen met ons advies formulier. Hier staan enkele vragen in waarmee duidelijk wordt hoe jouw huis eruit ziet en welke nieuwe CV ketel Utrecht hier het beste bij past. Een vrijstaande woning heeft bijvoorbeeld een ketel nodig die een veel hogere capaciteit heeft dan een appartement. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe groot het huis is en hoe goed deze geïsoleerd is. Zo zijn er nog enkele details die van belang zijn voor een CV ketel of boiler op maat. Wanneer het korte formulier volledig ingevuld is, krijg je de uitkomst te zien. De uitkomst wordt weergegeven in CW-klassen. Dit staat voor Comfort Warmwaterklasse. Deze factor geeft aan hoeveel warm tapwater een CV ketel per minuut kan leveren. De klassen lopen van CW3 tot CW6.

Wanneer je jouw nieuwe boiler of ketel hebt gevonden, kun je onze monteur en installateur Utrecht inschakelen om het nieuwe exemplaar aan te sluiten. Wij helpen jou daar dan ook graag mee. Na de installatie kun je altijd bij ons terecht voor CV ketel onderhoud Utrecht. 

De boiler of CV ketel vervangen Utrecht door onze installateur

De CV ketel monteur Utrecht van SmartCV ontzorgt jou altijd volledig. Is er iets kapot gegaan of werkt de boiler of CV ketel om een andere reden niet meer goed, dan kun je ons altijd bellen voor onderhoud en reparatie. CV ketel onderhoud Utrecht is dan ook iets wat niet heel vaak voorkomt. Een boiler of ketel kan namelijk vaak zeker wel 15 jaar mee. Dus met boiler of CV ketel reparatie zal je niet zo snel te maken hebben. Is dit wel het geval? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag snel!

Snelle service
Persoonlijk advies
Vakkundig

Laat jouw boiler of nieuwe CV ketel vervangen Utrecht door onze monteur!

Ben jij er al achter welke boiler of CV ketel jij wil bestellen? Als dit niet het geval is, vul dan het korte formulier in om inzichtelijk te krijgen welke het beste bij jouw woning past. Wacht dan ook niet te lang met het aanschaffen van een nieuwe exemplaar wanneer jouw boiler kapot is, of wanneer we moeten komen voor jouw CV ketel vervangen Utrecht. Wanneer de koude dagen er weer aankomen wil je een warm huis hebben. SmartCV is dan ook erg snel met onze service vergeleken met andere bedrijven. Maar hoe sneller je bent, hoe sneller jouw nieuwe CV ketel Utrecht aangesloten wordt. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Bel ons hier dan ook direct voor! Kies ook voor onze service in Alkmaar en Hilversum!

Bij elke aankoop van een cv-ketel

  • Installatie nieuwe standaard rookgasafvoer (dak- en/of muurdoorvoer)
  • Leidingcontrole op gaslekkage
  • Afregelen van de ketel voor optimaal verbruik
  • Alle benodigde materialen voor installatie

Ga snel naar